lauantai 16. heinäkuuta 2011

Summery activities!

Ehdin aloittaa kesänviettoni vasta heinäkuun puolella. Järjestin Mämmän kanssa miitin piknikin ja OTT lolitan merkeissä.

Yllättävää miten paljon aikaa töissäkäyminen vie. Pitkän päivän jälkeen kotiin päästyä ei jaksa kuin töllöttää televisiosta tulevia "Näin koulutat koirasi ja korjaat samalla talon maalipinnan"-tyylisiä ohjelmia. Kesäharrastukset jäävät hävettävän vähälle.

Palataan takaisin miittiin. Lyhyen pohdinnan jälkeen miitin nimeksi tuli Extreme edges kuvastamaan miitin ideaa. Miittin oli aluperin tulossa reilut 15 henkeä, mutta moni joutui perumaan tulosta. Joukkomme kutistui lopulta 10 henkeen. Tunnelma oli loistava ja eräs miittivieras oli leiponut taivaallisia keksejä!


Ryhmäkuvastamme puuttuu osa miittiin tulleista. Kaiken lisäksi nuo kiusalliset koivunoksat kiusoittelivat meitä peittävällä läsnäolollaan. Antaa kuvien puhua puolestaan.


Mämmä rundown
Paita: Gina Tricot
Neule: Seppälä
Hame : käsintehty, Silkuchu
Peruukki: MintyMix

Silkuchu rundown
Mekko, sukat ja rusetti: Angelic pretty, Vanillachan
Varjo: Lisbeth Dahl

-Silkuchu

6 kommenttia:

 1. Olen yhä vakuuttuneempi, että haluan mintymix peruukin! D: Äh, mutta haluamani värit on myyty loppuun ja pitää vain odottaa, että uusia saapuisi lisää...

  VastaaPoista
 2. So colorful and cute meeting!
  Fantastic!

  VastaaPoista
 3. Hola, nos encanta tu blog, te invitamos a seguir el nuestro y a poner un comentario, si lo crees oportuno, un saludo www.centrodemesa.org

  VastaaPoista
 4. What a very beautiful girls.
  It’s nice to be a friend with you.
  But may give you somethings special.
  You should to try it. It’s free, friends.
  HERE

  VastaaPoista